Nu kommer fölet

Nyttiga råd om hur du bäst tar hand om ditt föl

”Nu kommer fölet” börjar där ”Avel för amatörer” slutar. I ”Nu kommer fölet” får du råd om hur du bäst förbereder dig och ditt sto inför fölningen.

Boken startar en månad före fölningen och beskriver sedan själva fölningen och fölets första viktiga dygn. Du får råd om hur du ska tänka runt utfodring, vaccination, avmaskning och försäkring både när det gäller sto och föl.

Du får också hjälp genom djungeln av alla formalia kring registrering till avelsorganisation, pass och chipmärkning. Och så har vi varit på fölvisning.

Nu kommer fölet

Beställ boken Nu kommer fölet

Tack för dina böcker!

Dina två första böcker har kommit väl till pass. Mitt sto födde en fin liten hingst på söndagen den 8 maj kl. 10.40. Efter två nätters vak gick jag hem kl. 08.00 för att äta frukost och vila lite. Kl. 10.20 ringde min väninna och sa ”KOM det är på G”. När jag kom var hovarna ute och hon la sig ner med baken mot boxdörren. Den lilla kom till världen i stallgången. Det gick precis som i boken, utan några som helst avvikelser. Tack för bra böcker! Ann-Kristin Åstrand Skutskär